Ο παππούς μας Μωυσής Αναστασιάδης το 1949 ιδρύει την πρώτη επιχείρηση.Ήταν μία οικογενειακή υπόθεση ,όπου μαζί με τους πατεράδες μας Βασίλη,Άγγελο και Γιάννη κατασκευάζουν και πουλούν κρεβάτια από μέταλλο.

Το 1963 δημιουργείται το πρώτο μαγαζί πώλησης επίπλου, πίσω από τη νομαρχία και παράληλα ξεκινά η παραγωγή περιορισμένης ποικιλίας σαλονιών.

 

 

Το 1972 εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα λιανικής πωλήσεως εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα λιανικής πωλήσεως επίπλων σ’έναν ισόγειο χώρο 400μ.

Στη συνέχεια στον ίδιο χώρο ανεγείρεται σε ποικιλία η έκθεση επίπλου.
Το 1981 μεταφέρουμε την έδρα της εταιρείας μας στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης, σ’ένα κτίσμα με συνολικό εμβαδόν 6000μ. διευρύνοντας παράλληλα ακόμη περισσότερο την ποικιλία των προϊόντων.

 

 

Το 1989 λόγω αύξησης των δραστηριοτήτων της εταιρείας επεκτείνεται η επιχείρηση σε ιδιόκτητο χώρο εργαστηρίων και αποθηκών.

 

Το 2000 ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του νέου καταστήματος μας, ένας σύγχρονος χώρος 4000μ. που περιλαμβάνει τμήματα μοντέρνου και κλασικού επίπλου , καθώς και πόρτες θωρακισμένες, πόρτες εσωτερικές,εξωτερικά κουφώματα,κουζίνες, ντουλάπες και παιδικά έπιπλα.

Back to top